Click aici !

Indiferent că deții sau nu, echipamentu pentru

accesatea tururilor virtuale, experiența vizualizării acestora este la un click distanță.

 

Tururile virtuale ale proprietăților listate de către

Koncept Estate, îți sunt accesibile chiar și de pe un simplu smartphone, tot ce trebuie să faci este sa dai click pe zona de acces și prin mișcarea ecranului, sau prin drag&drop, te vei putea bucura de aceeași experiență VR în toată splendoarea sa.

Atunci când clienții, agenții imobiliari și ocupanții actuali au programul foarte ocupat, aranjarea unei ore de întâlnire care să funcționeze pentru toată lumea poate fi dificilă.

 

Tururile virtuale sunt disponibile pentru vizualizare la orice oră, în orice zi a anului. Fără programare, fără grăbire într-un tur într-un interval de timp, doar oportunități nelimitate de a vizualiza și revizui după comoditatea clientului.

Peste 70% din căutări și 58% din casele găsite provin de pe dispozitive mobile. Tururile virtuale 360 ​​°  se adresează utilizatorilor de telefonie mobilă într-un mod în care imaginile și videoclipurile plate nu pot. Utilizatorii îndreaptă fizic un smartphone sau tabletă în orice direcție pentru a examina și a explora activ mediul virtual, mai degrabă decât să urmărească pasiv o prezentare.

Căștile VR oferă experiența imersivă supremă. Dincolo de impresiile vizuale bogate pe care le vor avea clienții, în timp ce își întorc intuitiv capul pentru a privi în jur, vor avea un sentiment profund despre ceea ce simte locuirea și mișcarea prin spațiu . Calitățile spațiale și aspectele camerei sunt descoperite visceral navigând dintr-o zonă în alta

 

Punctele de interes sunt esențiale. Acestea sunt puncte interactive în scena 360 pe care tu le poate activa și afla mai multe despre o anumită zonă.

 

Punctele de interes sunt instrucțiuni virtuale care pot fi bazate pe text, dar pot suporta și audio și video.

 

Sunt minunate pentru a descrie fiecare aspect al unei proprietăți imobiliare ori de câte ori dorești să afli mai multe despre aceasta.

Disponibilitate 24/7/365

Ce zici? ești gata pentru 
o experiență VR

Puncte de interes

Tururile 360 ​​de VR ale clădirilor și caselor în construcție permit cumpărătorilor să înțeleagă cum va arăta noul spațiu odată ce va fi finalizat. Dacă turul este suficient de interactiv, vei putea imagina casa după ce este mobilată pentru a avea o mai bună înțelegere a faptului dacă dorești sau nu să faci achiziția.

Aplicație versatilă, potrivită și pentru design

Realitatea virtuală nu este doar un truc de marketing drăguț. Este un set de experiențe captivante care lasă o impresie de durată utilizatorilor săi. A fi scufundat într-o realitate diferită, generată de computer, nu se întâmplă des. Această tehnologie inovatoare este interesantă;

Utilizatorii vor dori să petreacă cât mai mult timp în VR, mărind detaliile și dorind să afle mai multe despre proprietate.

Drept urmare, vei fi mai motivat să faci următorul pas în procesul de achiziționare a unei proprietăți.

Tururile virtuale permit cumpărătorilor să exploreze în timpul liber.

Puteți petrece cât de mult timp dorești în casă și poți descoperi fiecare cameră în ritmul tău. Fără urgența standard a unui tur real imobiliar.

 

Făcut pentru mobil cu sau fără ochelari VR

Experiență imersivă
interactivă

O conexiune mai bună cu proprietatea

Un beneficiu evident, dar crucial, al unui tur virtual de casă 360 este că este disponibil permanent.

Tot ce trebuie să facă potențialii cumpărători este să se conecteze și să arunce o privire în jur. 

Proprietatea este în permanență pregătită 
să primească în vizită potențiali cumpărători.

Avantajele utilizării tururilor virtuale în industria imobiliară

Statisticile spun că 90% dintre

cumpărătorii de case caută online

următoarea lor casă.

 

Transformarea industriei imobiliare

+40757842811

+40757842811

office@koncept-estate.ro

Pagină web realizată de Cătălin Soroceanu 0724 528 887

De închiriat