465 000 euro

vezi pe hartă

înapoi la lista principală

2800 eur/lună

Locație - stațiunea Mamaia, bdul Mamaia

Suprafață utilă- 141 mp

Număr camere - 3

Etaj 5/5

Compartimentare - decomandat

Penthouse stațiunea
Mamaia (vedere la mare)

SUNĂ

Koncept Estate va propune spre închiriere un penthouse intr-o superba locatie, construita responsabil dupa ultimele tehnologii, in anul 2016, cu materiale de calitate superioara, in spiritul arhitectural italian. Imobilul dispune de 23 de apartamente (P+5E) ,cate 4 pe nivel, ultimul etaj avand doar 3. Este situat in centrul statiunii Mamaia, pe malul Marii Negre, fiecare apartament fiind mobilat si utilat cu gust ,mobilierul fiind adus pe comanda din Italia. Cea mai buna investitie pentru tine si pentru familia ta!

Caracteristicile generale si dotari :

-Gradina cu spatiu de relaxare si recreere-Loc de joaca amenajat in gradina-Rampa pietonala de acces in imobil-Intrarea principala si zone exterioare supravegheate video-Zona de lobby la parter-Interfon receptie si direct catre apartament-Ascensor modern pentru 4 persoane-Pardoseli din gresie, piatra vulcanica si klinker-Panouri radiante pe casa casa scarii-Iluminat exterior-Rezervor propriu de apa ( 6000 l ) si statie de pompare-Sistem de irigare pentru gradina-Retea de gaz configurata pe exteriorul caladirii-Contoar individual de energie electrica

Fiecare apartament este dotat cu : interfon, sistem antiefractie, sistem avertizare incendiu si sistem de iluminare urgenta, centrala individuala si calorifere aluminiu, aparate de aer conditionat in fiecare incapere, televizoare si cablu Tv in fiecare dormitor, router individual internet, seif individual pe apartament, masina de spalat rufe, perne/ saltele, plita inductie / cuptor/ hota, frigider / congelator, masina de spalat vase, vesela si ustensile pentru gatit.

Koncept Estate va pune la dispozitie si turul virtual al proprietatii. Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati!

Casă/Vilă P+1E și dependințe

+40757842811

+40757842811

office@koncept-estate.ro

Pagină web realizată de Cătălin Soroceanu 0724 528 887

De închiriat